Zhodnocení podzimu 2018 - ročník 2010

19.11.2018 18:25


Zhodnocení podzimu 2018 - mladší přípravka ročník 2010


 

Před začátkem sezóny 2018/2019 kluci absolvovali letní soustředění v klidném a
příjemném prostředí rekreačního střediska Melchiorova Huť, které je situováno
uprostřed lesů nedaleko Plzně.

Hráčský kádr se po pár změnách takřka ustálil. Skončil Dominik Hlava. Přišli František Krýsl a Eliška Krýslová, oba z Junioru Chomutov a k týmu se připojil nováček Adam Emrle. Celý podzim jsme nemohli počítat s Tomášem Stopkou, který byl dlouhodobě zraněný a do tréninkové přípravy se zapojil až na začátku
listopadu. Podzim jsme tedy odtrénovali a odehráli v tomto složení: Lukáš Babka, Adam Emrle, Pavel Gründler, Matyáš Karpíšek, František Krýsl, Eliška Krýslová, Antonín Kytka, Jaroslav Linhart, Tomáš Michalík, Tadeáš
Nguyen, Marek Novák, Lukáš Reiss, Tomáš Steňko, Matyáš Šlapák, Matyáš Vaňous, Viktor Vodička, Tadeáš Vrabec.

Ke změnám došlo i v realizačním týmu. Z důvodů pracovní vytíženosti skončil v roli trenéra Martin Vrabec, kterého na této pozici vystřídal Jaroslav Vaňous. Jaroslav Vaňous není žádným trenérským nováčkem, má za sebou 4 roky práce s mladší i starší přípravkou v klubu SK Strupčice.
Složení realizačního týmu: Milan Reiss - trenér, Jaroslav Vaňous - trenér

V sezóně 2018/2019 kluci nastupují ve dvou soutěžích.

První soutěží je okresní přebor mladších přípravek. Po polovině soutěže máme odehráno 10 zápasů - z toho 10 výher, skóre 207:19, 30 bodů a 1. místo. Výsledky v této soutěži vůbec nepřeceňuji. Vím, že hrajeme, bohužel, někdy i proti hráčům narozeným v roce 2013. Pozitivně vnímám hlavně to, že ve většině utkání za nás nastupovali kluci, kteří ještě nejsou tolik vyhraní. Tyto zápasy jim pomáhají v získávání sebedůvěry, mohou si vyzkoušet všechno to, co se na tréninku naučí. Proto si ceníme každého úspěchu, kterého kluci v této soutěži dosáhli.

Druhou soutěží je krajský přebor mladších přípravek ročník 2010. V této soutěži se utkáváme s velmi kvalitními týmy, jako např. Mostecký FK, FAPV Děčín, FK Ústí nad Labem nebo FK Teplice. Tato soutěž se hraje formou satelitních turnajů, kdy každý tým staví 2 družstva. Jelikož nejsou u těchto satelitů k nahlédnutí oficiální výsledky, tak nedokážeme říct, jak si kluci stojí tabulkově. Nic méně na podzim jsme absolvovali celkem 7 satelitních turnajů, v rámci kterých jsme odehráli 19 zápasů s těmito výsledky - 13 výher, 2 remízy a 4 prohry. Kluci v soutěži předváděli moc pěkné výkony. Dokázali soupeře přehrávat hlavně týmovou hrou, kterou se klukům snažíme vštěpovat. Byly k vidění i pěkné individuální výkony.

Na začátku září jsme se navíc zúčastnili předkola Ondrášovka Cupu. Musíme říct, že kluci vůbec nezklamali. Sehráli jsme 4 zápasy s těmito výsledky: SK Ervěnice Jirkov - FA Bohemians Velvary 7:6, SK Ervěnice Jirkov - TJ Sokol Velká Hleďsebe 7:1, SK Ervěnice Jirkov - Football Talent Academy 2:6 a SK Ervěnice Jirkov - FK SEKO Louny 8:3. Skončili jsme na krásném druhém místě. Bohužel, do kvalifikace postupoval pouze tým z prvního místa. Opět ale kluci ukázali, že fotbal hrát umí, i když tentokrát bylo vidět na jejích tvářích velké zklamání.



 

Zpracoval:

Trenér ročníku 2010 - Milan Reiss