Přípravné utkání muži Ervěnice - Dobroměřice

11.03.2014 14:16

Ervěnice – Dobroměřice  2:1 (0:1)

 O víkendu  k dalšímu přípravnému utkání dorazilo mužstvo se kterým jsme poměřili sílí v průběhu mistrovských utkáních na podzim 2013 a po špatném výkonu prohráli 4:0. Mužstvo z Dobroměřic přijelo s podobnou sestavou se kterou proti nám nastoupili naposledy a jejich hra byla velice dobrá. Hlavně v prvním poločase bylo lepším mužstvem. Hrály rychlý kombinační fotbal na který jsme špatně reagovali. Záloha špatně pokrývala rozvíjejícím akce a z toho plynuly šance soupeře. První moment za který jsme zaplatili gólem nastal v 5.minutě, po chybě obrany, která špatně pokryla Holečka, který prostřelil z blízkosti Schwarze  0:1. V 8´ došlo k další chybě ale tentokrát byl Schwarz úspěšný tutovou příležitost chytil. Naše hra byla špatná , nevycházelo nám v skoro vůbec nic. Rozehrávka po krajích, kombinace a ani v zakončení jsme nebyli přesní. Poločas skončil jen 0:1. O poločasové přestávce dostalo celé mužstvo od trenéra co proto. Byl naštvaný s předvádějící hrou a bylo vidět, že důrazná domluva pomohla. Do druhého poločasu nastoupilo úplně jiné mužstvo. Tréner zamíchal sestavou a byl to impuls k úplně jiné hře. Do středu zálohy byl posunut Národa , který vystřídal zraněného Haviára a na před stopera se postavil Amroz a začal se hrát fotbal, který měl hlavu a patu. I nasazení útočníka Ametiho, který nastoupil v druhé půli bylo vzpruhou celého mužstva. Odměnou za  zlepšení přišla   55‘, kdy po kombinaci Hlaváček, Národa se střelou zdálky prosadil skórující Amroz 1:1. Po vyrovnání jsme pokračovali v tlaku na soupeřovu branku. 65´Kubánek uvolňuje Ametiho ten v tutovce střílí vedle!!!!!73´kombinace po ose Ambroz-Kubánek-Národa zakončená střelou nad. Ve vzduchu bylo cítit vstřelení další branky a ta přišla v 80´, kdy  dlouhý výkop Schwarze nachází Kubánka, ten zatáhl balón do pokutového území a tvrdou střelu gólman reflexivně vyráží před a z následné dorážky Král otáčí zápas na 2:1. Pak si individuálně Ameti krásně vypracuje dvě 100% příležitosti , které však trestuhodně zahodí. Jednou lehkou střelou do náruče golmana a následně průnikem přes dva obránce trefí tyč branky. 

Hodnocení utkání trénerem Šroubem : Naše asi poslední utkání v rámci zimní přípravy na zdejší UMT se nám moc dobře nepovedlo, až zlepšeným výkonem ve 2 půli jsme si zajistili vítězství!!! Zdá se mi, že jsme více chtěli vyhrát a hostům v závěru docházely síly. Překvapil mne Ameti svou dravostí i bojovností, ale takové šance musí proměnit. Pak budeme ještě silnější.

 

Další a zároveň poslední přípravné utkání sehrajeme na domácím travnatém hřišti v Ervěnicích v neděli 16.3.2014 od 13:00 hod přivítáme Meziboří. Jste všichni srdečně zváni.

B mužstvo odehraje přátelský zápas na UT od 15 hodin s16.3. s Otvicemi

 

Sestava: Schwarz - Šroub(70´Molnár) Hronek, Národa, Ambroz , Mašl (85´Šujan) Hlaváček, Haviár (46Ámeti) Holub(55´Trojan) Kubánek, Král