Přípravné utkání muži Ervěnice - Souš

03.03.2014 08:55

VČSA Ervěnice – Baník Souš  1:4  (0:2)

 

V sobotu 1.3. bylo sehráno další přípravné utkání a tentokrát jsme změřili síly s nejkvalitnějším soupeřem v přípravě na jaro. Mužstvo Baníku Souš  na podzim předvádělo velice kvalitní výsledky a v divizi patří k předním mužstvům soutěže. Proto jsme chtěli vyzkoušet, zda se dokážeme poměřit se soupeřem o dvě soutěže výše.  Z počátku byl respekt, ale v žádném případě ne strach ze soupeře, který nastoupil v sestavě, která by měla nastoupit v příštím týdnu k mistrovskému utkání. Hra byla rychlá a důrazná po celý zápas. Začátek se nám tentokrát moc nepovedl protože chyba v obraně hned ve třetí minutě utkání, kdy po špatném vhazování Zajaka došlo k nacentrování do pokutového území a následné zaváhání Müllera znamenalo vedení hostí 0:1.Ve 25. minutě jsme po zaváhání Holuba a rychlém protiútoku inkasovali po druhé 0 : 2. Do poločasu jsme měli dvě drobné šance,  které však nebyly proměněny.  Po změně stran měla hra stále solidní úroveň. Hostující obrana musela být neustále v pohotovosti a naše mužstvo se snažilo s výsledkem pořád něco udělat. Pěkná akce  byla k vidění  v 55´, kdy po akci Hlaváček , Mašl a zakončující Ameti nastřelil pouze boční síť. Po nevyužitém tlaku však přišlo další potrestání, kdy po závaru v malém vápně a nedůrazu obrany padl třetí gól 70´ 0:3. Čtvrtý gól padl z rohového kopu v 79´ 0:4. Poslední tečku v zápase jsme měli my, kdy 88 min se po faulu na Ametiho postavil k míči Holub a střelou z tresného kopu do šibenice upravil výsledek na konečných   1:4 .  Hodnocení trenéra Šrouba : I přes porážku dobré utkání s velmi kvalitním soupeřem, kde jsme si vyzkoušeli defenzivní činnost mužstva, která nás tolik trápila na podzim, oceňuji přístup kluků k utkání, kdy pro nás žádný balón nebyl ztracený a celý mančaft odjezdil utkání na 100%.

Škoda chyb, které soupeř zkušeně trestal, ale i přesto jsme si vytvořili asi 5 šancí ze kterých jsme mohli skórovat! Věřím, že se z toho ponaučíme a pomůže nám to k dalším dobrým výsledkům.

Další utkání sehrajeme v sobotu 8.3. od 15 hodin v Dobroměřicích. Pokud nebude místní hřiště schopné bude se hrát u nás na UT.

 

Sestava:

Schwarz : Zajak/70´Valčík/-Hronek-Muller G./46´Ambroz/-Holub Mašl/75´Ameti/-Národa-Haviár-Hlaváček - Král-Ameti/60´Velek/

 

Branky : 88.min Holub 1:4